Bli Studentkonsult på Campus Webbyrå

Helsingborgsregionen symboliseras av ett dynamiskt näringsliv med en hög branschspridning som ligger i den attraktiva Öresundsregionen. För dig som student innebär det många möjligheter. Att arbeta extra under studietiden är något som genererar ett bredare kunskapsspektrum både innanför och utanför dina studier.

 

För att ingå i vårt nätverk är det grundläggande att du som student har drivkraft och engagemang att utvecklas inom ditt utbildnings- och kunskapsområde även utanför studietiden. Det är även viktigt att praktiskt arbete och ett professionellt kontaktnät värdesätts. Vi handplockar därför studenter från Lunds Universitet, Campus Helsingborg som innehar dessa egenskaper och mål.

Erfarenhet och utveckling

Både om du studerar eller redan arbetar som konsult för oss, får du möjlighet att delta vid de seminarium och workshops som arrangeras. 3-4 gånger per termin kommer vi ha webbträffar med olika teman där ni utöver att träffa varandra får nya kunskaper. Det kan vara till exempel SEO, olika webbpubliceringsprogram eller vad som är bra content marketing. 

”Genom mitt arbete för Campus Webbyrå & Student Network har jag lärt mig att lösa problem snabbt och hitta metoder för att göra arbetet mer effektivt. Jag har också lärt mig att hantera kundmöten och hur jag ska arbeta för att bemöta kunden med bästa service samt bygga förtroendegivande band tillsammans med kunden.” 

”Att vara studentkonsult på Campus Webbyrå ger mig ovärderlig erfarenhet i arbetslivet, redan som nykomling i branchen. Jag får lov att omsätta och praktisera mina teoretiska kunskaper, men framförallt förtroendet att äga och driva mina egna projekt och möjlighet att knyta viktiga kontakter i näringslivet!” 

Lediga jobb

Vi handplockar samtliga studenter till de uppdrag Campus Webbyrå gör. Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad att ingå i vårt nätverk så bokar vi tillsammans in en intervju.

Skicka meddelande