Anställ en nyexaminerad student från universitetet

Behöver ni förstärkning till er verksamhet?

Varför inte anställa en person som har kunskaper om det senaste inom er bransch? Nu har ni det ypperliga tillfället att anställa nyexaminerade studenter från universitetet inom en stor mängd olika områden. Ni får möjligheten att skräddarsy kompetensen ni söker samt en anställd som är hungrig efter att sätta sina nyvunna kunskaper i arbete.

 

Då våra anställda är studentkonsulter som arbetar hos oss under sina studier på Lunds universitet i Helsingborg, har vi nära kontakt med supertalanger. Ni berättar för oss vilka kompetenser och personlighetsdrag ni efterfrågar så ger vi er förslag på potentiella kollegor. Efter att ha följt studenters utveckling under 3-5 år under deras utbildning, vill vi såklart se till så att talangerna får en arbetsplats där de kan fortsätta växa i sina yrkesroller.

 

Att anställa nyexaminerade studenter från universitetet innebär att ni får en ny kollega med stark motivation och energi att bidra med till er arbetsplats. Studenterna har de senaste kunskaperna inom sitt område och ser fram emot att kunna bidra med sina kunskaper och erfarenheter. I många utbildningar ingår även en praktik, vilket gör att studenterna har erfarenhet inom arbetslivet även under sina studier. En stor del studenter har även extrajobb på olika håll.

 

Universitetet har en stor bredd på utbildningar. Ni kan därför hitta potentiella kollegor inom områden som kommunikation, design, datateknik, byggteknik och arkitektur, service management, logistik, modevetenskap och socionomprogram samt mycket mer. Läs mer om utbildningarna på Campus Helsingborgs hemsida.

 

Är ni intresserade av att potentiellt anställa en nyexaminerad student? Det låter som en fantastisk idé tycker vi! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi erbjuder tjänsten att anställa till er verksamhet.

Kontakta oss

martina@campuswebb.se
073 535 55 47