Hemsida byggd med WordPress eller Wix

Hemsida Large passar alla företag, stora som små. Detta paketet använder antingen WordPress som är världens mest använda content management system och som har miljontals valmöjligheter, eller Wix som är världens mest innovativa dra-och-släpp hemsidebyggare – allt utan att behöva oroa dig om kodning. 

Hemsida Large passar dig som behöver:

 • Vill att dina besökare ska enkelt kunna kontakta dig och hitta dig
 • Visa upp de produkter och tjänster ni har
 • Vill skapa en blogg
 • Vill ha en uppsjö av valmöjligheter
 • Vill använda de hemsidesystem som är vanligast, vilket gör att det är enkelt att hitta information och hjälp online 

Är ni ute efter en enklare hemsida med få undersidor? Läs om Hemsida Medium

Vad är WordPress?

WordPress är det mest populära Content Management System (CMS) som finns i världen. Cirka 60% av alla hemsidor är byggda genom WordPress, och varje sekund publiceras 17 blogginlägg på WordPress sida. 

CMS är ett mjukvaruverktyg som tillåter dig att enkelt skriva, redigera och publicera texter och innehåll på Internet. 

Det är inte bara mindre och mellanstora företag som använder WordPress, utan också företag och varumärken som Forbes, The New Yorker och Facebook använder WordPress på olika sätt. 

För att använda WordPress måste du inte vara en expert på kod och utveckling, det finns tusentals fria och enkla plugins (insticksprogram) för att få den funktionen du vill ha. Det gör att du får en uppsjö av valmöjligheter för hur din sida ska se ut.

Vad är Wix?

Wix är ett mycket enkelt redigeringsverktyg som används av både stora som små företag. Wix är även världens mest innovativa dra-och-släpp hemsidebyggare vilket gör det väldigt enkelt att lägga till, redigera och designa er egna hemsida även efter överlämningen. Wix ger möjligheten att skapa hemsidor med videobakgrunder, parallax, animeringar och mer – utan att behöva skriva en enda kodning. Wix är ett mycket använt redigeringsverktyg som används över hela världen. Detta är ett perfekt verktyg för dig som vill navigera dig och redigera din hemsida på ett mycket enkelt sätt.

Responsiv design

Responsiv design innebär att din design på hemsidan förändras beroende på vilken enhet besökaren på din sida använder. Hemsidan blir alltså mindre om besökaren använder en mindre skärm, men utan att den blir mer svårläst eller svåröverskådlig.

Fler och fler surfar ifrån mobilen och de som besöker er hemsida är troligen till störst del mobilsurfare. Därför måste er hemsida vara lika användarvänlig på de mobila enheterna som via datorn. 

Utbildning

Vi hjälper dig att bygga upp en struktur på hemsidan, lägga upp innehåll,  installera de plugins som ska användas och sökordsoptimera. 

Därefter bokar vi ett möte för överlämning och upplärning. Målet är att ni efteråt ska kunna hantera och uppdatera er sida själv.

 • Skapad i WordPress eller Wix
 • Egen domän
 • Upp till 10 flikar
 • Responsiv design
 • Utbildning i hur ni använder sidan
 • Möjlighet till support 
 • Byggd av våra studentkonsulter

 

24.900 ex. moms
Fast pris.

Tillägg

Du har även möjlighet att lägga till olika funktioner på din hemsida. Som exempelvis:

Support

I 6 månader efter överlämningen erbjuder vi support till ett förmånligt pris. Därefter kan du få hjälp av våra partnerföretag som arbetar med support och säkerhetsfrågor.

Exempel på Hemsida Large