Hemsida Medium

Många företag har inget behov av en särskilt avancerad hemsida med flera olika insticks-program och visuella effekter. Istället räcker oftast ett alternativ där de mest väsentliga funktionerna ingår. På så vis kan ert företag få en enkel hemsida för ett lägre pris. 

Hemsida Medium passar dig som behöver:

 • En hemsida som tydligt visar dina besökare hur de kontaktar dig
 • Visar dina öppettider
 • Visar var de hittar dig
 • Berättar mer om vad ditt företag kan erbjuda
 • Visar exempel på de tjänster och produkter ni säljer

 

Är ni ute efter en större hemsida med fler undersidor och specifika funktioner? Läs om Hemsida Large.

Vad är Wix?

Wix är ett mycket enkelt redigeringsverktyg som används av både stora som små företag. Wix är även världens mest innovativa dra-och-släpp hemsidebyggare vilket gör det väldigt enkelt att lägga till, redigera och designa er egna hemsida även efter överlämningen. Wix ger möjligheten att skapa hemsidor med videobakgrunder, parallax, animeringar och mer – utan att behöva skriva en enda kodning. Wix är ett mycket använt redigeringsverktyg som används över hela världen. Detta är ett perfekt verktyg för dig som vill navigera dig och redigera din hemsida på ett mycket enkelt sätt.

Responsiv design

Responsiv design innebär att din design på hemsidan förändras beroende på vilken enhet besökaren på din sida använder. Hemsidan blir alltså mindre om besökaren använder en mindre skärm, men utan att den blir mer svårläst eller svåröverskådlig. Responsiv design är viktigt för hemsidans konkurrenskraft. En hemsida som inte anpassas efter besökarens användarenhet riskerar att ranka sämre på sökmotorer. Det är också viktigt ur ett rent estetiskt perspektiv, en hemsida som är responsiv bjuder in besökaren, medan en statisk hemsida kan leda till en stor andel avvisningar. 

Fler och fler surfar från mobilen och de som besöker er hemsida är troligen till störst del mobilsurfare. Mobilanvändare står idag för över hälften av alla sökningar på google och det finns ingenting som tyder på att siffran skulle sjunka i framtiden. Därför måste er hemsida vara lika användarvänlig på de mobila enheterna som via datorn. 

Utbildning

När er hemsida är klar bokar vi ett möte för överlämning och upplärning. Målet är att ni efteråt ska kunna hantera och uppdatera er sida själv.
Wix är ett bra och användarvänligt verktyg, men under mötet får ni en genomgång och möjlighet att ställa frågor till oss.

Tillägg

Du har även möjlighet att lägga till olika funktioner på din hemsida. Som exempelvis:

 • Skapad med Wix
 • Egen domän
 • Upp till 5 flikar
 • Responsiv design
 • Utbildning i hur ni använder sidan
 • Byggd av en studentkonsult

 

Från 13.900 ex. moms

Support

I 6 månader efter överlämningen erbjuder vi support till ett förmånligt pris. Därefter kan du få hjälp av våra partnerföretag som arbetar med support och säkerhetsfrågor.

Exempel på Hemsida Medium

Aktiv Rehab Olympia