Sociala medier

Behöver ni hjälp med att synas bättre online? Sociala medier är en perfekt medhjälpare för att nå ut till era kunder och målgrupper, vart de än befinner sig. Vi hjälper er med allt från att skapa innehåll till era sociala kanaler, till att publicera dessa. Kanske har ni redan en tydlig bild över hur ni vill synas, eller så behöver ni helt enkelt vår hjälp med att skapa, publicera och underhålla era sociala medier. Vi erbjuder vår hjälp för allt som berör sociala medier, detta kan vi göra på vecko- eller månadsbasis eller möjligtvis vid behov.

Blogginlägg

Något som kanske inte känns som ett prioriterat val för att synas bättre online, är att skapa en blogg på er hemsida. På bloggen kan ni publicera olika typer av texter som exempelvis rör er verksamhet, bransch eller andra liknande ämnen. Jobbar man aktivt med att uppdatera sin blogg med innehåll så blir man omtyckt av Google = ni syns bättre online. Vi kan hjälpa er både med att skapa innehåll, det vill säga, skriva inlägg till er blogg, men även att kontinuerligt publicera och underhålla.

Facebook, Instagram och Linkedin

Ni vet egentligen att det är en självklarhet att er verksamhet syns på olika digitala plattformar såsom Facebook, Instagram och Linkedin – men ni har inte tid för att underhålla detta. Vi förstår! För det kan krävas mer tid och arbete än man tror för att publicera innehåll på sociala medier. Vi hjälper er både med att skapa och publicera bilder och texter på sociala medier och kan även sköta detta på vecko- eller månadsbasis.

Vi kan hjälpa er med:

  • Blogginlägg
  • Artiklar
  • Nyhetsbrev
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Artiklar

Likt blogginlägg så kan vi även hjälpa er med att skriva artiklar av olika slag. Antingen kan dessa publiceras på er blogg eller på Facebook och Linkedin. Skillnaden mellan ett blogginlägg och artikel är att artiklar vanligtvis är längre än vanliga inlägg på sociala medier, och har dessutom ingen begränsning på antal ord (men bör ej vara längre än cirka tre paragrafer). Artiklar kan exempelvis innehålla en mer utförlig beskrivning om er verksamhets expertis, vilka utmaningar ni står inför, möjligheter ni har framför er, trender inom branschen och så vidare.

Nyhetsbrev

Vill ni som verksamhet kontinuerligt informera era lojala (eller nya) kunder om vad ni har på gång, är ett nyhetsbrev det rätta medlet. Vi hjälper er med att designa, skapa och skicka ut nyhetsbrev till era kunder. Vi kommer tillsammans överens om hur ofta ni vill skicka ut dessa.

Behöver ni vår hjälp med att synas bättre i sociala medier?